VOOR ALLE INLICHTINGEN


U kunt ons telefonische bereiken

van maandag tot vrijdag
van 10.00 tot 17.00u (CET)

In België: 059 70 65 90

Uit het buitenland: + 32 59 70 65 90

Recrutering


Handelsvertegenwoordigers


Kunstfotografie is in volle opmars !

Om tegemoet te komen aan de sterk toegenomen interesse groepeert SEASIDE GALLERY verzameld werk van zowel gerenomeerde als jonge, veelbelovende fotografen. Wij brengen kunstfoto's in beperkte oplages tegen betaalbare prijzen op de decoratie -en verzamelaarsmarkt.

Teneinde onze ontwikkeling in België en in het buitenland te ondersteunen zijn we op zoek naar handelsvertegenwoordigers voor alle regio's.

Deze zullen onze collecties verdelen en fiscaal interessante decoratieprojecten aanbieden bij bedrijven en zelfstandigen uit zeer diverse sectoren.

Hulpmiddelen zullen ter beschikking gesteld worden aan onze vertegenwoordigers, zowel zij die reeds in het bezit zijn van een klantenportefeuille als zij die er ene willen opbouwen op een stevige, gezonde basis. SEASIDE GALLERY zal al het nodige bezorgen om de vertegenwoordiger te helpen slagen in z'n doelstellingen.

Een neus voor verkoop en zelfstandigheid, veroveringsdrang en doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en een strakke werkethiek zijn de voornaamste eigenschappen om het SEASIDE GALLERY-team te vervoegen.  Hierbij is ervaring op het gebied van de fotografie een zeer gewaardeerde troef.

Indien u zich herkent in deze omschrijving ? Aarzel dan niet langer !

Mail uw kandidatuur, vergezeld van c.v. naar . Vermeld hierbij de geografische zone waarvoor u solliciteert.