ConceptHet concept

 

SEASIDE GALLERY richt zich tot ondernemingen en paticulieren, die op zoek zijn naar een exclusief product voor hun interieur. 

Onze galerij zal kunstfoto's, in beperkte uitgave aanbieden, exclusief over de zee, even gevarieerd als zeelandschappen, de uitzonderlijke plaatsen langs de waterkant, het wilde leven van het zeemilieu, de mannen en de beroepen van de zee.

De collectie van elke kunstfoto is beperkt tot 7 exemplaren, ongeacht het formaat. Elk werk is ontwikkeld aan de hand van een passende en verfijnde afwerking.

Onze foto’s zijn gedrukt op professioneel papier van hoge kwaliteit, gekozen in functie van het werk en het gewenste eindresultaat. 

Fotografie is een kwestie van vertrouwen, nauwkeurigheid en passie. Om deze redenen eisen wij de perfectie voor onze klanten. Deze perfectie bereiken we door enkel de gepatenteerde bevestigingsmethodes Diasec® en Chromaluxe® aan te bieden, welke een levensduur van minimum 100 jaar garandeert.

Deze afwerkingen worden gebruikt door de grootste galerijen en musea in de wereld.

Elk werk van SEASIDE GALLERY is vergezeld van een genummerd authenticiteitscertificaat en is gesigneerd door de fotograaf.FOTOGRAFIE VOOR HET NOBEL STREVEN

 

SEASIDE GALLERY en ART FOR NORTH SEA richten zich tot de echte liefhebbers van de zee. 

Meer dan een investering of een decoratief element, is het verwerven van een werk van SEASIDE GALLERY of ART FOR NORTH SEA een bijdrage die de fotograaf toelaat om zijn hartstocht en zijn ontroeringen te blijven overbrengen en de liefhebber de natuurlijke rijkdommen van het zeemilieu te laten ontdekken.

SEASIDE GALLERY en ART FOR NORTH SEA willen deze wonderlijke schatten van de natuur tentoonstellen en het publiek gevoelig maken voor de tegenstrijdigheid van dit erfgoed, de onmetelijke kracht en de fragiliteit ervan, via de kunst, en in het bijzonder de fotografie.PROJECT OP MAAT

 

U wenst advies voor een interieurproject of voor de inrichting van uw werkruimtes?

SEASIDE GALLERY stelt zich ter beschikking om u hierbij te helpen.

Gesterkt door haar ervaring in de sector van de muurversiering en in fotografische technieken, zal SEASIDE GALLERY u met veel overgave begeleiden. Zowel in de keus van de formaten die in functie van uw ruimtes en uw meubilering geselecteerd worden, als in de afwerkingen die volgens het gewenste resultaat zullen gekozen worden.

Vertrouw ons uw project toe en in overleg met u zullen wij een oplossing, aangepast bestuderen opdat deze ten volle aan uw eisen voldoet.

Voor SEASIDE GALLERY is de kwaliteit en service essentieel.